0,8 l halfvolle melk
50 g puddingpoeder (smaak naar keuze)
(120 g kristalsuiker als de puddingpoeder niet gezoet is)
300 g Mariabiscuit
80 g walnoten in stukjes
chocoladehagelslag of -vlokken
peren of andere vruchten van het seizoen
die passen bij de smaak van de pudding
die je gebruikt.
Bereiding
Verwarm de melk, eventueel met de suiker.
Voeg als de melk warm is puddingpoeder
toe en kook pudding volgens het recept op het pak.
Giet in een springvorm een laagje pudding en
leg er een laag biscuitjes op,herhaal laagje voor laagje.
Leg in het midden een laag walnoten
en eindig met walnoten.
Maak de taart eventueel af met passende
vruchten en strooi er chocoladehagel
overheen. Laat de taart in de koelkast
minimaal een uur stijf worden.
Recept:
Wereldtaartenboek
Moedercentrum De Koffiepot/ Stichting MOOI
Den Haag, 2008